SPIJK/TOLKAMER – Bij Vandersanden is samenwerking de kern van het succes. Werknemers dragen bij aan innovatieve projecten die de openbare ruimte verbeteren en duurzame oplossingen bieden. “Hier bouw je niet alleen aan vandaag, maar aan de toekomst, met technologieën die generaties lang meegaan.”

Onze missie: betekenisvol werk

Bij Vandersanden draait alles om eigenaarschap. “Je werkt met zowel denkers als doeners in een omgeving waar eigen verantwoordelijkheid centraal staat. Of je nu werkt aan de ontwikkeling van nieuwe materialen of het optimaliseren van processen, jouw expertise draagt direct bij aan ons doel om inspirerende en duurzame oplossingen te bieden. Samenwerking en innovatie vormen de basis van onze aanpak, waardoor we een dynamische en stimulerende werkplek creëren.”

Vooruitgang door opleiding en groei

Vandersanden gelooft in het potentieel van alle medewerkers. Daarom biedt het bedrijf uitgebreide opleidingsmogelijkheden en persoonlijke coaching aan, zodat werknemers vaardigheden continu kunnen ontwikkelen en ze kunnen groeien in hun carrière. “Welke expertise je ook hebt, wij ondersteunen je in elke stap van je professionele reis.”

Kameraadschap en samenwerking

“We zijn meer dan alleen collega’s. We creëren een omgeving waarin je niet alleen werkt, maar ook plezier hebt en jezelf kunt zijn. We werken nauw samen, delen kennis en vieren successen als een hecht team. Je vindt bij ons een ondersteunende omgeving waar je je vaardigheden kunt aanscherpen en je professionele netwerk kunt uitbreiden.”

Trots op je job. Bij Vandersanden.

Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt bijdragen aan duurzame en innovatieve projecten, dan is Vandersanden de juiste keuze. Hier vind je niet alleen een baan, maar een betekenisvolle carrière waar je trots op kunt zijn. Bouw mee aan de toekomst bij Vandersanden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 16 september, 2024

    graag zou ik de buurtbus willen rijden

    Geplaatst door
    Frans
  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien