ACHTERHOEK – Pensioneren betekent niet dat iemand helemaal wil stoppen met werken. Veel gepensioneerden hebben nog volop energie en willen graag parttime aan het werk blijven. Daarom hebben we Seesing Flex Plus opgericht. De arbeidsmarkt biedt namelijk steeds meer banen waar deze doelgroep uitermate geschikt voor is.

Parttime banen zijn perfect voor als je nog actief en vitaal wil blijven en sociaal betrokken wil zijn. Jij hebt immers een bak kennis en ervaring. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, beschik je over een uitstekende werkethos en ben je in verhouding ook nog eens financieel aantrekkelijk. En het biedt je zelfs de kans om nog nieuwe vaardigheden te.

Rust Roest
Een mooi voorbeeld is Johan Groote Haar. Hij besloot, toen hij in 2019 met pensioen ging, om aan te kloppen bij Seesing Flex met de vraag of hij nog parttime aan de slag kon. En sindsdien heeft hij een prachtige baan als koerier bij Visscher Holland in Zutphen. Johan is van mening dat het voor iedereen goed is om in het arbeidsproces en daarmee ook lekker onder de mensen te blijven. “Het houdt je lichaam vitaal en je brein fit, want ik leer zelfs nog dagelijks nieuwe dingen.’’

Interesse?
Seesing Flex Plus richt zich dus ook op deze doelgroep en bijbehorend vacatures. Ben je zelf gepensioneerd en op zoek naar een leuke baan? Dan gaan we graag met je in gesprek. Of kamp je als ondernemer met een personeelstekort waar deze doelgroep een uitstekende oplossing voor kan zijn? Neem dan eens contact op met Seesing Flex.

 

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 16 september, 2024

    graag zou ik de buurtbus willen rijden

    Geplaatst door
    Frans
  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien