Bij Seesing Flex begrijpen we dat pensioneren niet betekent dat je helemaal wilt stoppen met werken. Veel gepensioneerden hebben nog volop energie en willen graag parttime aan de slag. Daarom hebben we Seesing Flex Plus. opgericht.

Een bak aan ervaring
Onze parttime banen zijn perfect voor actieve pensionado’s die vitaal willen blijven en sociaal betrokken willen zijn. En wij ervaren bij onze opdrachtgevers dat zij ook steeds meer het voordeel van het behouden of inzetten van gepensioneerden inzien. Met deze zeer gemotiveerde groep haal je immers een bak aan kennis en ervaring binnen. Daarbij zijn ze zeer flexibel inzetbaar, beschikken ze over een uitstekende werkethos en zijn ze naar verhouding ook nog eens financieel aantrekkelijk.” Kortom, genoeg redenen om hier een apart label voor op te zetten.

Nooit te oud om te leren
Johan Groote Haar besloot, toen hij in 2019 met pensioen ging, om aan te kloppen bij Seesing Flex met de vraag of hij nog parttime aan de slag kon. Johan is van mening dat het voor iedereen goed is om in het arbeidsproces en daarmee ook lekker onder de mensen te blijven. “Het houdt je lichaam vitaal en je brein fit, want ik leer zelfs nog dagelijks nieuwe dingen. Zo heb ik onlangs, via Seesing Flex, mijn heftruckcertificaat mogen behalen. Hierdoor ben ik nog breder inzetbaar en kan ik, behalve het koerieren, ook bijspringen bij het laden en lossen van de agrarische producten bij Visscher Holland.”

Benieuwd naar het verh1aal van Johan, of naar de mogelijkheden van Seesing Flex Plus.? Klik dan hier: Lekker onder de mensen blijven | Seesing Flex

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien