VARSSEVELD – Wist je dat veel Nederlandse huizen een Achterhoeks tintje hebben? Grote kans dat de binnendeuren afkomstig zijn van Svedex in Varsseveld! Hier wordt niet alleen gewerkt aan prachtige deuren, maar ook aan geweldige kansen voor medewerkers die vooruit willen.

Vanuit een moderne productielocatie in Varsseveld ontwerpt, ontwikkelt en produceert Svedex schitterende afgelakte binnendeuren. Deze deuren zijn een begrip in de bouw- en renovatiewereld vanwege hun kwaliteit en duurzaamheid. Svedex wil het enthousiaste team van vakmensen verder uitbreiden, vooral met mensen met een technische achtergrond.

Doorgroeimogelijkheden
Bij Svedex kijken we niet alleen naar de juiste diploma’s, maar vinden we je vaardigheden, prestaties en ambities net zo belangrijk, aldus Lobke Sanders, Manager HR. We geloven in je talent: wat heb je in huis? En wat wil je bijdragen of verder ontwikkelen? Veel van onze medewerkers zijn ooit als stagiair of productiemedewerker begonnen en hebben vervolgens grote stappen gezet. Maar je hoeft niet per se door te groeien. Als je al op de juiste plek zit, bekijken we hoe we de uitdaging en het plezier in je werk kunnen behouden. Lobke benadrukt: “Natuurlijk bieden we goede arbeidsvoorwaarden met een passend salaris, maar liefst 43 vrije dagen en bieden we groei- en opleidingsmogelijkheden. Dat is bij ons gewoon goed geregeld.”

Leerbedrijf
Svedex is al jaren een erkend leerbedrijf. Als je op zoek bent naar een stage of afstudeerpek ontmoeten wij jou graag om samen naar de mogelijkheden te kijken. Wij bieden je een stagevergoeding aan, want we geloven in het ondersteunen van jong talent en waarderen je inzet. Daarnaast bieden wij in samenwerking met het Graafschap College een interne opleiding aan ons personeel (BBL-opleiding tot Mechanisch Operator A).

Bezig met de toekomst
Svedex richt zich op innovatie en duurzaamheid. Onze deuren worden vervaardigd met een minimale impact op het milieu, waarbij een groot deel van ons assortiment het FSC-keurmerk draagt. Bovendien bieden we een moderne en veilige werkomgeving die voldoet aan alle geldende normen en voorschriften. Altijd gericht op de toekomst, investeren we in nieuwe technieken en machines en blijven we voortdurend innoveren.

Bij Svedex draait alles om collegialiteit en werkplezier. Samen zetten we ons in en werken we aan prachtige en duurzame producten voor tevreden klanten. Ben jij uit het juiste hout gesneden om Svedex te komen versterken? Kijk op werkenbijsvedex.nl voor de meest actuele vacatures!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 16 september, 2024

    graag zou ik de buurtbus willen rijden

    Geplaatst door
    Frans
  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien