WINTERSWIJK – Bij H. Jansen Advies Groep B.V. wordt al meer dan 100 jaar gebouwd aan een sterke reputatie in de financiële dienstverlening. Sinds de oprichting in 1913 is het uitgegroeid tot een modern familiebedrijf dat zich richt op zowel particuliere als zakelijke klanten. “Met ons brede aanbod aan verzekeringen, pensioenadvies en hypotheekdiensten bieden we altijd maatwerkoplossingen die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten.”

Het team van gecertificeerde adviseurs staat klaar om te helpen bij belangrijke financiële beslissingen, zoals het kopen van een huis, pensioenplanning of het afsluiten van de juiste verzekering. “We geloven in persoonlijk contact, maar bieden ook de mogelijkheid om veel van onze producten online te vergelijken, zodat het proces soepel en snel verloopt.”

Met inmiddels de vierde generatie aan het roer blijft het bedrijf zich continu ontwikkelen. Dit doet het door in te spelen op nieuwe trends en behoeften, zoals pensioenadvies voor ondernemers en speciale diensten voor expats in Duitsland. “We streven ernaar om met onze ervaring en betrokkenheid een betrouwbare partner te zijn voor iedereen die op zoek is naar zekerheid en maatwerk voor hun financiële toekomst!”

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 16 september, 2024

    graag zou ik de buurtbus willen rijden

    Geplaatst door
    Frans
  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien