Breda, 1 oktober 2024 – SPIE Nederland, de Nederlandse dochteronderneming van SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, zal het Nederlandse bedrijf Achterhoek Antennebouw Aalten B.V., beter bekend als TripleA, integreren. Per 18 april nam SPIE de ICG Group over.

TripleA is het Nederlandse deel van het bedrijf en gaat per 1 oktober over in SPIE Nederland. TripleA is opgericht in 1999 en heeft ruime ervaring in de telecomdienstensector. Het bedrijf opereert als full service provider voor de grote telecom operators op de Nederlandse markt, maar bedient ook klanten in België en Duitsland. TripleA is gevestigd in Aalten, in de Achterhoek, en heeft een team van 99 medewerkers, waaronder 82 technische specialisten.

Door het Aaltense bedrijf onder de paraplu van SPIE Nederland te brengen, vormen zij één SPIE bedrijf in Nederland; met één gezicht naar de markt en onze (toekomstige) klanten. Robert Doornebosch, divisiedirecteur van SPIE, ziet veel mogelijkheden: “Met de overdracht worden we een sterke organisatie met landelijke dekking door de locatie in het oosten van het land. Commercieel biedt het veel kansen voor de hele SPIE organisatie.”

Ook Johan van Eerden, Managing Director van TripleA is positief: “Het is fijn om een sterke organisatie achter ons te hebben en samen de markt te bedienen. We spreken letterlijk en figuurlijk dezelfde taal en onze culturen passen bij elkaar. We kijken ernaar uit om de SPIE organisatie in Nederland beter te leren kennen.”

Over SPIE Nederland SPIE is de onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie. Alle 48.000 medewerkers zetten zich bij onze klanten in om ze te begeleiden bij de energietransitie en digitale transformatie door het adviseren, het ontwerpen, het bouwen en het onderhouden van energiezuinige en milieuvriendelijke installaties en fabrieken. SPIE genereert een omzet van ruim €8 miljard en een EBITA van €511 miljoen in 2022. Met bijna 6.000 medewerkers verspreid over 41 locaties, is SPIE Nederland de grootste multitechnische dienstverlener in Nederland.

foto’s: Interne communicatie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 16 september, 2024

    graag zou ik de buurtbus willen rijden

    Geplaatst door
    Frans
  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien