KEIJENBORG/ZELHEM – André Steege heeft recent zijn 25-jarig jubileum gevierd bij HEWU Bouw- en Montagebedrijf. Het feestelijke moment werd samen met zijn vrouw Susanne, hun kinderen, collega’s, familie en vrienden gevierd bij Coens Tapperij in Keijenborg, onder het genot van een hapje en een drankje.

André Steege begon zijn carrière als metselaar bij Bouwbedrijf de Eendracht in Hengelo Gld, waar hij samenwerkte met Dinand Wullink. De twee ontwikkelden een sterke klik en werkten na verloop van tijd samen in de bouwsector. Op 1 april 1998 richtten Dinand Wullink en Richard Hebben HEWU Metsel- en Montagebedrijf op. Dinand beloofde André, die hij als ervaren metselaar waardeerde, dat hij hem zou inschakelen zodra het bedrijf voldoende werk had. Deze belofte werd op 12 juli 1999 ingelost, en André voegde zich bij het jonge bedrijf.

André Steege heeft in de afgelopen 25 jaar een belangrijke rol gespeeld in de opbouw en groei van HEWU. Zijn vakmanschap, allround vaardigheden en persoonlijke benadering van klanten hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf. Gedurende zijn carrière bij HEWU heeft André zich ook gespecialiseerd in tegelwerk.

HEWU Bouw- en Montagebedrijf in Zelhem is inmiddels uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf met 15 vakmensen in dienst. Dinand en Carmen Wullink zijn trots op André en zijn dankbaar voor zijn trouw en inzet. “We weten wat we aan elkaar hebben en zijn zeer dankbaar dat André al 25 jaar onderdeel is van ons team. We hopen nog vele jaren met elkaar samen te werken,” aldus Dinand en Carmen.

Foto: V.l.n.r.: Carmen Wullink, Susanne Gerritsen, André Steege en Dinand Wullink. Foto: PR

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 16 september, 2024

    graag zou ik de buurtbus willen rijden

    Geplaatst door
    Frans
  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien